Få EN BASIC X-WEBSHOP OG SÆLG ONLINE!

Med en BASIC X-WEBSHOP få du en fuld funktionel, sikker og søgemaskineoptimeret Webshop, baseret på samme webdesign, – og fuldstændigt opsat som denne Demo-Webshop i et passende layout med dit eget firmalogo og passende grafiske profil og typografi. Priser fra 1199 €!

DET ER DIN WEBSHOP!

Ingen bindinger – Ingen månedlig Shop leje – Ingen skjulte gebyrer!

Sælg og tilbyd lige hvad du vil af ydelser online! Med en Basic X-WebShop, udvikler vi den komplete og dynamiske e-handelsbutik eller platform, med et brugervenligt CMS baseret på WordPress og WooCommerce. Se vores Basic X-Webshop løsning online her!
WooCommerce & WordPress Webshop
Vores Basic X-Webshop er baseret på to af markedets populæreste software-platforme til online handel og eCommerce: WordPress CMS og Woocommerce, som begge er licensfri software med et hav af udvidelsesmuligheder, præsenteret i en enkel og markant HTML5 Webskabelon, der sætter fokus på produkter, ydelser og indhold til en samlet pris uden andre månedlige omkostninger end Webhosting og domæne.
Via det brugervenlige WordPress CMS Kontrolpanel har du fuld kontrol over din Webshops varekatalog og alt andet indhold i din webshop.

XCONSULT WEBDESIGN

KOMPLETTE WEBSHOP LØSNINGER TIL DIG DER GERNE VIL SÆLGE ONLINE!

XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA udvikler kreative, søgeoptimeret websider og e-Commerce løsninger, effektiv online kommunikation, samt grafisk design! I kraft af vores brede og fleksible netværk af kompetente samarbejdspartnere indenfor online kommunikation, kan XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA tilbyde at løse de fleste opgaver, – store som små, – for vores kunder i hele europa og særligt på det engelsk- og tysksprogede marked.

WEB DESIGN REFERENCER

Her et udvalg af vores seneste Web projekter og referencer (DK)