Tysketalende markeder EU

SIG “HALLO” TIL OVER 100 MILL. TYSKTALENDE FORBRUGERE I EUROPA!

Lige syd for Danmarks grænse bor der over 100 mill. tysktalende forbrugere i EU og Schweiz.

Har du den rigtige ide eller det rigtige produkt, kan en professionel lancering på de tysksproget markeder i Tyskland, Belgien, Luxembourg, Lichenstein, Schweiz og Østrig betyde en stor succes for din forretning og dine produkter.

Dansk design og danske produkter har generelt en meget høj anerkendelse og popularitet her i tyskland og i de øvrige tysktalende lande, – men den tysksproget forretningskultur er grundliggende noget anderledes end den danske, – og det er derfor afgørende at dit budskab eller produkt præsenteres på rette vis overfor potientielle kunder og forbrugere i de enkelte lande og regioner!

HER KAN VI HJÆLPE DIG OG DIN VIRKSOMHED!

Få kontakt til 100 mill. tysktalende forbrugereVi tilbyder etablering af komplette digitale løsninger i form af hjemmesider, blogs, webshops, landing-sider og nyhedsbreve, samt udarbejdelse af passende grafik med videre.

Afhængigt af dit behov og budget skræddersyer vi et forløb og en individuel samlet markedsføringspakke til en fast pris, – således at du kender dine omkostninger fra start af. Vores erfaring, rådgivning og kreativitet er med i prisen!

DIGITALE LØSNINGER:

  • Registrering af landespecifike web-domæner.
  • Oprettelse af passende Webhosting.
  • Udarbejdelse af ny hjemmeside, eller som landing-side til et eksisterende site.
  • Udvikling af tysksproget Web-App’s og Webshops.
  • Oversættelse af danske tekster til tysk med korrekt grammatik og formulering.
  • Tekstforfatning af fx. produkt artikler og nyheder til blogs.
  • Målrettet Søgemaskineoptimering ifølge Googles “Best Practice”.

Desuden kan vi tilbyde udarbejdelse- eller oversættelse af tysksprogede brochurer, foldere, produktblade og tekster til fx. emballage, flyers med videre.

DANSK/TYSK B2B NETVÆRK

Via vores netværk og samarbejde med herboende danske B2B konsulentvirksomheder, indenfor forskellige brancher, – kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at skabe den helt rigtige markedsføringsstrategi med fokus på de tysktalende forbrugere i hele europa.

HAR DETTE FANGET DIN INTERESSERET?
– SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS FOR EN UFORPLIGTENDE DIALOG!