Responsivt Webdesign

RESPONSIVT WEBDESIGN MED HTML5.

Med et responsivt webdesign behøver du kun en og samme webside-løsning til at dække alle skærmstørrelser, lige fra Smartphones til SMART TV!

Med et stadigt stigende antal mobile internet-surfere er fordelen ved et responsive og mobile-first webdesign, at hjemmesidens fleksible layout automatisk tilpasses de skærmstørrelser og formater, som den besøgende benytter, – hvad enten den besøges fra en Smartphone, iPhone, iPad, Computer eller et SMART TV.

Responsivt Web Design
Responsive Web Design

Ved hjælp af intelligent og fleksibel webteknik, baseret på HTML5 og CSS3, kan en responsivt designet hjemmeside nu dække alle behov og man skal derfor ikke længere koncentrerer sig om at vedligeholde flere versioner af sin hjemmeside-platform, for at sikre sine besøgende en god oplevelse fra de mest moderne og populære enheder.

– Aktuelt surfer mere end 70% af internetbrugerne i Danmark nu fra en Smartphone eller Tablet, – med et responsivt webdesign giver du de besøgende en 100% god oplevelse med en og samme HTML5 hjemmesideløsning!

Hos XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA udvikler vi naturligvis vores webprojekter som responsivt webdesign, – men vi tilbyder også at re-designe eksisterende websider med et moderne og responsivt, mobile-first design i HTML5 og med CSS3.

Kontakt os gerne for mere information, eller et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.