Udvikling af online online kommunikation & webshop App’s!

WEBDESIGN, WEB APP's & ONLINE KOMMUNIKATION

Henrik Holst Madsen

Freelance Webdesigner & Indehaver.
Erfaren og passioneret WordPress entusiast og udvikler siden 2004.

Hashtags: #webdesign #xconsultweb #wordPress #homepage #webshop #seo

XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA er et mindre kreativt webbureau der tilbyder udvikling af moderne hjemmesider, e-handelsløsninger, samt grafisk design og online kommunikation, – drevet af freelance Webdesigner Henrik Holst Madsen.

Med mere end 25 års erfaring indenfor salg til private og B2B, samt mere end 13 års erfaring indenfor markedsføring på internettet, – primært indenfor bygge- og ejendomsbranchen, – tilbyder jeg udarbejdelse af unikke hjemmesider, online præsentationer og grafisk design, der kigger dine kunder i øjnene!

Igennem vores netværk af kompetente samarbejdspartnere indenfor grafisk design, tekstforfatning, webudvikling- og online marketing, kan XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA tilbyde at løse de fleste opgaver, store som små, for vores kunder, – også gerne som Freelance-konsulent til et enkelt projekt.

DIT BUDSKAB I FOKUS!
Som Kunde hos XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA skal du være klar til at blive udfordret i forhold til dine ønsker og forventninger omkring etablering af din nye hjemmeside! Der vil blive stillet mange spørgsmål herfra, – for kun via en målrettet dialog og en grundig afdækning af “Netop Din Butik” kan den rigtige løsning skabes i form af design, grafik og tekst, – hvilket sikre at det ønskede budskab kommer klart frem til de potentielle kunder og besøgende.

INTERNATIONALE HJEMMESIDER
Vores kundesegment er primært indenfor mindre- og mellemstore virksomheder i Danmark, Sverige og Tyskland, men vi løser også gerne opgaver for kunder med målgrupper i andre europæiske lande, som f.eks. de britiske øer, Frankrig, Italien, Spanien, Polen eller Finland.

FÅ DEN RIGTIGE CMS PLATFORM TIL DIT HJEMMESIDE PROJEKT!

Vi udvikler vores web-projekter med validt HTML5 og SEO-venligt webdesign og anvender primært åbne licens-frie Open Source Software platforme som WordPressTextpattern og Joomla samt teknologier som HTML5CSS3, og  jQuery som basis for vores hjemmeside-projekter, hvilket sikre vores kunder den nyeste internet-teknologi og samtidigt med, at de ikke er “låst” til en software-leverandør.

REDESIGN ELLER SEO – VI YDER 100% SUPPORT!
Vi tilbyder optimering og re-design af hjemmesider, samt effektiv søgemaskineoptimering (SEO) af eksisterende websider for bedre performance i søgeresultater hos Google. Bing og Yahoo. Naturligvis med betryggende support!

Målrettede hjemmesider med individuelt design og grafiske løsninger tilbydes til virksomheder, foreninger og iværksættere! Vi taler dansk, engelsk og tysk!

“Danish WebDesign, made in Germany!”

XCONSULT WEBDESIGN

VI HAR ET FLEKSIBELT NETVÆRK MIDT I EUROPA!

I kraft af vores brede, fleksible og kreative netværk af kompetente samarbejdspartnere indenfor online kommunikation, kan XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA tilbyde at løse de fleste opgaver, – store som små, – for vores kunder i hele europa.

WEB DESIGN REFERENCER

SE ET UDVALG AF VORES REFERENCER & PROJEKTER HER:

DET SIGER VORES KUNDER!

Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med Henrik Holst Madsen fra Xconsult Webdesign og Media. Hans ekspertise inden for udvikling og vedligeholdelse af websites har skabt stor værdi for vores forretning, og vi kan derfor varmt anbefale ham. Henrik får altid klaret arbejdet hurtigt og effektivt, og han yder gang på gang en høj service og bidrager til en god værdifuld sparring, der altid har resulteret i gode løsninger.

Jakob Dalhoff Lokalebasen

Jakob Dalhoff

Jakob Dalhoff, CEO – MSc Finance & Accounting for LOKALEBASEN.DK
A big thank you to Xconsult webdesign & Media for quick and professional assistance in making our business homepage. Collaboration went really smooth and we got what we wanted. Very recommendable company. Best regards, Tina – Guideirom.dk
Tina Montalbano, Guide i Rom

Tina Montalbano

Redaktør og medindehaver af GUIDE I ROM | Follow us on Facebook