Persondata- & Cookiepolitik

PERSONDATAPOLITIK

Formålet med vores persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger som vi indsamler.

Når du besøger vores websted, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

Webstedets ejeroplysninger:
XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA
Indehaver: Henrik Holst Madsen
Neustadt 65
35305 Grünberg

Da vi er en ansvarligt virksomhed gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte dine personlige data, som vi indsamler når du gør brug af vores online formularer og tjenester.

Sikker forbindelse med SSL & HTTPS
Vores websted anvender en sikker forbindelse via HTTPS protokollen med SSL Certifikat for at sikre de personlige data du sender os optimalt.

Hvilke oplysninger indsamles ved brug af webstedets kontaktformularer?
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via webstedets kontaktformularer. Dine personlige data og informationer vil aldrig blive anvendt i markedsføringssammenhæng. eller overgivet til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke – og dine data behandles fortroligt.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt for opfyldelse af de formål, hvortil dine personoplysninger (og alle andre indsamlet data) er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere og webservere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark og Tyskland. Vores tekniske partnere (Tredjemand), har dog adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne yde support af vores almene online tjenester.

Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Cookiespolitik
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv, samt til statistik. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og ydelser, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og statistik. Se den aktuelle cookies oversigt her.

 

Sådan blokerer og sletter du dine cookies:
De fleste browsere er sat op til at acceptere cookies. Du kan dog vælge, at ændre dine browser indstillinger således, at din browser afviser tredjemands cookies eller giver besked, når en tredjemands cookie bliver sendt.
Slet cookies i Microsoft Internet Explorer
Slet cookies i Mozilla Firefox
Slet cookies i Google Chrome
Slet cookies i Opera
Slet cookies i Safari 
Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

Statistik
På dette websted anvender vi WordPress.com-Stats, en webanalyse-software, der leveres af Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110-4929, USA, der er registreret af Quantcast Inc., 201 3rd St, Floor 2 , San Francisco, CA 94103-3153, USA.
WordPress.com-Stats bruger cookies, til at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på serveren i USA. Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Du kan fravælge at blive sporet af Quantcast med virkning for fremtiden ved at indstille en opt-out-cookie i din browser: http://www.quantcast.com/opt-out. Hvis du sletter din browsers cookies, skal du indstille denne opt-out-cookie igen.

Sociale Medier, 3. parts software/apps.
På vores websted er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook, twitter og LinkedIn. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjepartscookies på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester i USA kan efterlade cookies i din browser. Følg nedenstående links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til firmaets dataansvarlige:

Henrik Holst Madsen
Email: host@xconsultweb.com

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, ved at tage kontakt til Persondatatilsynet i Hessen (EU).

Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer eller tjenester fra vores website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.
Indenfor rammerne af den gældende danske- og EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.

Stand: Maj 2018

Vi anvender cookies for at huske dit valg af sprog når du besøger webstedet, samt til analyse og statistik. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted vil vi antage at du er indforstået med det. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk