Google Business side

Er Din Virksomhed synlig på Google Business?

Med ca. 90 procent af alle søgninger, er Google.dk den mest anvendte søgemaskine på internettet i Danmark døgnet rundt, året rundt.

Derfor er det naturligvis vigtigt at din virksomhed er til at finde, helst i toppen af side 1 på Google, når potientielle kunder søger et produkt eller en ydelse som netop dit firma eller din forretning tilbyder.
Med en Gratis* Virksomhedsfortegnelse på Google Business (Tidligere “Places”), får Du et godt supplement til Din hjemmesides generelle Søgemaskineoptimering (SEO), hvilket er en vigtig del af at have en succesfuld virksomhed idag, særligt for mindre og mellemstore virksomheder, uden de helt store markedsføringsbudgetter.

Google Business side
Google Business side

Hvad er Google Business?

Helt enkelt sagt, er Google Business nutidens og fremtidens nye online Telefonbog, – en erstatning for Krak, De Gule Sider og lignende kataloger, lokalt og faktisk i hele verdenen.
Med Google Business, bliver Din virksomhed mere synligt lokalt via dette Micro-site, fordi Google vægter lokale søgninger højt i deres søgeresultater ifølge deres seneste opdaterede algoritme, ligenu helt gratis og uden “klik-gebyrer“.
Søger man f.eks. en “Webdesigner nær Grünberg” er det jo vigtigt i vores tilfælde at XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA er synlig i søgeresultatet med relevante firmaoplysninger og firmalogo med videre, se eksempel her.

Om Du er Advokat, Blikkenslager, Elektriker, Frisør, Købmand, Murer, Installatør eller noget helt andet, er det vigtigt at få en Google Business Profil nu, – især hvis Du ønsker at Din virksomhed eller forretning er synlig i dit lokalområde, når kunderne søger efter produkter og ydelser via Google.

“Vi sætter din Google Business side professionelt op, til attraktive priser!”

Ligenu tilbyder Google at man kan oprette sin virksomhedsprofil på Google Business side Helt Gratis, – hvis Du ønsker at blive synlig på Google Business, har XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA et godt tilbud til Dig!

 

*Så længe Google tilbyder Gratis oprettelse af en Google Business Profil!